Neem contact op Dealer worden

Sales promotion

Pandser is ervan overtuigd dat samenwerking in de gehele bouwketen dé sleutel tot succes is. Dat doen we o.a. door het ondersteunen van wederverkopers op diverse vlakken.

Kennis delen

Uw marktkennis en ervaring gekoppeld aan onze producten, diensten en oplossingen. Via onze sales promotor geven we demo’s, trainingen en toolboxen om de theoretische kennis van de producten in de praktijk toe te passen. Zo komen we samen tot succesvolle krachtenbundelingen en dus tot de beste prestaties.

Ondersteuningen in datamanagement

Pandser voorziet haar klanten via de website van alle relevante en actuele productinformatie. Ook kunnen wij diverse PIM-systemen (product informatie management) voorzien van actuele data die door de relaties gebruikt worden in hun ERP-systemen en webshop-applicaties. Voorbeelden van bekende PIM-systemen zijn EZ-Base, DGE, GS1, IB en Perfion.

Ondersteuningen in assortimentsbepaling

Samen met u naar het optimale assortiment. Berdal ondersteunt haar relaties met marktkennis en –informatie, mede door juiste data-analyses en samenwerking in data. De info wordt gebruikt om voorstellen te doen voor bijvoorbeeld het juiste shopassortiment en het inrichten van optimale schapindelingen. Berdal ziet de markttrends (nationaal en internationaal) en vertaalt deze naar goede adviezen aan haar relaties.

Samen verkoopcampagnes ontwikkelen

Uw succes is ons succes. We adviseren u graag in verkoopcampagnes, vanuit de ruim beschikbare Pandser-ervaringen en middelen, toegespitst op uw specifieke wensen en lokale aanpassingen. Met als doel de cross- en upsell te stimuleren, omzetten en marges te vergroten en de omloopsnelheid van de producten op de winkelvloer te verbeteren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op met Tom van Kamperdijk. Samen met u kijkt hij naar alle mogelijkheden waarop Pandser u verder kan helpen groeien.

Berdal bus_004

Cloud Mining is the practice of currency mining utilizing a centered digital datacenter that has access to shared resources via an online relationship. This form of cloud mining allows customers to scrypt mining pools exchange monies as opposed to investing in mining equipments that need infrastructure and substantial equipment.

Voer uw zoekopdracht in voor een verkooppunt van Pandser producten bij u in de buurt